bbq, campingactiviteiten, dorpsontbijt, massages en theater

Tijdens De Buurtcamping Haulerwijk op 21, 22 en 23 juli staat relaxen voorop. Kom met je tentje naar Hoofdweg boven 41 en dompel je onder in het campingleven.

Op vrijdagmiddag gaan we naar Sinnehiem om daar, samen met de bewoners en andere inwoners van Haulerwijk te bbq-en. Dit onder het genot van de muziek van Jaap Louwes. Als je daar geen zin in hebt, blijf je lekker op de camping en kun je je laten masseren door Loes Hofstra en genieten van het campingleven.  De volgende dag kun je op de Buurtmarkt je ontbijtje halen, op het terrein onder begeleiding van een deskundige ingrediënten plukken voor een lekkere thee, kun je ontdekken wat ‘Gusha ‘ is én zijn er tal van andere campingactiviteiten.

Zondagochtend 10.00 uur is De Buurtcamping de plek van het Dorpsontbijt. Daarna sluiten we om 14.00 uur af met het theater van Folkert Wesseling en Adri de Boer, in de voorstelling “Omdat het kan…’. Zowel de bbq als het Dorpsontbijt worden georganiseerd in samenwerking met de Snikkeweek.

De Buurtcamping wordt voor en door Haulerwijkers georganiseerd en er is een aparte Stichting voor opgericht die wordt ondersteund door 500 Jaar Ooststellingwerf, Stichting Bercoop Fonds en Telfort. Mensen die niet zoveel te besteden hebben (en vrijwilligers) kunnen 2 nachten komen kamperen voor slechts €5, voor de andere gasten kosten 2 nachten op De Buurtcamping €15. Er zijn wat tenten ter beschikking gesteld door mensen uit het dorp voor mensen die zelf geen tent hebben, maar wel graag willen komen kamperen. Wij kunnen zelf ook nog iets regelen voor het beschikbaar stellen van servies en slaapzakken e.d. via “Tante Leen”. Voor de mobiele telefoons: er is een oplaadpuntpunt van Telfort aanwezig.

Wil je meedoen aan de organisatie van De Buurtcamping of een plekje reserveren, ga dan naar www.debuurtcamping.nl en kies voor Haulerwijk.

Voor vragen over De Buurtcamping kun je bellen naar: 06-413 76 036 of mailen naar haulerwijk@debuurtcamping.nl. Als je met een camper of caravan wilt komen, bel of mail dan ook even van te voren i.v.m. het aantal stroompunten.