De Buurtcamping = samen doen, samen praten, samen eten en samen beleven

De Buurtcamping, deze zomer ook weer in Haulerwijk!

Deze zomer vindt de tweede editie van De Buurtcamping Haulerwijk plaats. Door samen te kamperen en activiteiten voor elkaar te organiseren leren Haulerwijkers elkaar tijdens een ontspannen vakantie (nog) beter kennen.
De Buurtcamping vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 bij Minicamping Fraai, Hoofdweg boven 41.

Op de camping zijn alle voorzieningen zoals stroom en sanitair aanwezig, maar het is aan de kampeerders zelf om te bedenken en te organiseren wat er op de camping allemaal gebeurt.  Wij hebben wel al een voorzetje gedaan en een aantal activiteiten op poten gezet. Het definitieve programma wordt bekend gemaakt op Facebookpagina De Buurtcamping Haulerwijk.

Vrijdag vanaf 15:00 uur wordt je hartelijk ontvangen en de tentplaats aangewezen.
18:00 uur gaan we gezamenlijk eten
19:00 uur tijd voor spelletjes

Zaterdag vanaf 9:00 uur knutselen voor/door kinderen
10:30 uur Puzzel wandel-. fietstocht
14:00 diverse campingactiviteiten oa. zeepbaan, blind volleybal,  kruiwagenrace, oud Hollandse spelletjes
18:00 uur gezamenlijke babecue
21:00 uur relaxen bij het kampvuur met live muziek

Zondagochtend 10.00 uur is De Buurtcamping de plek van het Dorpsontbijt. Daarna sluiten we om 14.00 uur af met een bingo (wat zou u willen winnen ?)

De Buurtcamping wordt voor en door Haulerwijkers georganiseerd en daar is een aparte Stichting voor opgericht. Mensen die niet zoveel te besteden hebben (en vrijwilligers) kunnen 2 nachten komen kamperen voor slechts €5, voor de andere gasten kosten 2 nachten op De Buurtcamping €15. Er zijn een aantal tenten ter beschikking gesteld door mensen uit het dorp voor mensen die zelf geen tent hebben, maar wel graag willen komen kamperen.

Om de diversiteit en kleinschaligheid te bewaken is er een verdeling gemaakt voor de tentplaatsen die beschikbaar zijn:  1/3 van de plaatsen is voor betaald, 1/3 is gereduceerd tarief voor vrijwilligers en 1/is gereduceerd tarief voor mensen met een kleine beurs.

De Buurtcamping Haulerwijk wordt o.a. mogelijk gemaakt door een bijdrage van Het Fonds van de Gemeente Ooststellingwerf.

Wil je meedoen aan de organisatie van De Buurtcamping of een plekje reserveren, ga dan naar www.debuurtcamping.nl en kies voor Haulerwijk.

Voor vragen over De Buurtcamping kun je bellen naar: 06-413 76 036 of mailen naar haulerwijk@debuurtcamping.nl. Als je met een camper of caravan wilt komen, bel of mail dan ook even van te voren i.v.m. het aantal stroompunten.